krabcake.jpg

Hoe reserveren?

Ik kook als mijn tafel volzet is. Bent u alleen of met twee? Geen probleem. Wij passen je in! U stuurt ons een mail waarin u een datum voorstelt en het aantal personen. Vervolgens puzzel ik de gastenlijst bij mekaar en bevestig ik uw reservering.

U zal deel uitmaken van een 'gedeelde' tafel maar u kunt ook opteren voor een privé reservatie, dan is de tafel enkel en alleen voor uw gezelschap. (minimum acht en maximum twaalf personen).

Ik start graag stipt op tijd, gelieve dit te respecteren.  Er wacht u een diner waarin veel werk is aan vooraf gegaan. Niet opdagen of zonder reden afzeggen is geen optie.

U kunt uitsluitend boeken via reservering, stuur een mail naar

 

welkom@detafelvanacht.be

Prijzen:

Een tafel van acht-beleving kost 60€. (Aperitief, dranken en digestieven niet inbegrepen).

 

*** Allergieën, intoleranties, overgevoeligheden, speciale (dieet)wensen? Verwittig ons bij de reservatie, zo krijgen wij de tijd om alle aanpassingen te voorzien. (dit zal een prijsverhoging inhouden indien wij speciale (dieet) producten moeten voorzien bij de aankoop van de ingrediënten).

 
De tafel van acht is geen restaurant

U wordt uitgenodigd aan de keukentafel.

De tafel van acht besteedt veel aandacht aan de maaltijd.  Wij hechten het hoogste belang aan smaak en smaakcombinaties.

Wij delen alles

U zit in groep aan tafel.

Dat is niet nieuw.  Delen moet je leren.

Kleinere degustaties worden aangevuld met verschillende gerechten en bijgerechten.  Individueel gepresenteerd en aangeboden door de gastvrouw, maar er komen ook schotels om te delen op tafel.

We eindigen zoetjes

Geen mega dessert maar verfijnd afgesloten.

Afsluiten doen we ook met kleine variabele bereidingen uit eigen keuken. Wij hebben geen menukaart, dus laat je verrassen.