krabcake.jpg

Hoe reserveren?

Ik kook als mijn tafel volzet is. Bent u alleen of met twee? Geen probleem. Wij passen je in! U stuurt ons een mail waarin u een datum voorstelt en het aantal personen. Vervolgens puzzel ik de gastenlijst bij mekaar en bevestig ik uw reservering.

U zal deel uitmaken van een 'gedeelde' tafel maar u kunt ook opteren voor een privé reservatie, dan is de tafel enkel en alleen voor uw gezelschap. (minimum acht en maximum twaalf personen).

 

Ik start graag stipt op tijd, gelieve dit te respecteren.  Er wacht u een diner waarin veel werk is aan vooraf gegaan.

 

Niet komen opdagen op uw dag van afspraak is geen optie. 

Al onze ingrediënten worden berekend op uw komst, het spreekt voor zich dat u zich dan ook houdt aan het betalen van het basisbedrag.

U kunt uitsluitend boeken via reservering, stuur een mail naar

 

welkom@detafelvanacht.be

Prijzen:

Een tafel van acht-beleving kost 60€.

(twee hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht/sharing gerechtjes en dessert + mignardises)

(Aperitief, dranken, koffie/thee en digestieven niet inbegrepen).

 

*** Allergieën, intoleranties, overgevoeligheden, speciale (dieet)wensen? Verwittig ons bij de reservatie, zo krijgen wij de tijd om alle aanpassingen te voorzien. (dit zal een prijsverhoging inhouden indien wij speciale (dieet) producten moeten voorzien bij de aankoop van de ingrediënten).

*** Bent u jarig of heeft u iets vieren?

Wij voorzien vuurwerkstokjes (sterretjes)voor iedereen en een ijsfontein voor de jarige, aangepaste decoratie, basispakket 60€ voor de volledige tafel.  Bijkomende wensen zijn bespreekbaar.

 
De tafel van acht is geen restaurant

U wordt uitgenodigd aan de keukentafel.

De tafel van acht besteedt veel aandacht aan de maaltijd.  Wij hechten het hoogste belang aan smaak en smaakcombinaties.

Wij delen alles

U zit in groep aan tafel.

Dat is niet nieuw.  Delen moet je leren.

Kleinere degustaties worden aangevuld met verschillende gerechten en bijgerechten.  Individueel gepresenteerd en aangeboden door de gastvrouw, maar er komen ook schotels om te delen op tafel.

We eindigen zoetjes

Geen mega dessert maar verfijnd afgesloten.

Afsluiten doen we ook met kleine variabele bereidingen uit eigen keuken. Wij hebben geen menukaart, dus laat je verrassen.