top of page
224290289_1279685582465360_5492975971337718772_n.jpg

Geen microgolf, geen frieten, geen prefab.  Eerlijke, smaakvolle kost, zelfgemaakt en gezond, volgens de seizoenen.

 

Heeft u een specifieke 'goesting' of wilt u dat een aspect echt naar voor komt, ik sta open voor suggesties.  Het is de bedoeling dat alle gasten plezier en smaak beleven aan deze culinaire etentjes.  Voel u vrij om mij uit te dagen.

 

De tafel van acht- ervaring is een warm bad.  U bent bij ons te gast maar u bent zoveel meer. U kunt vrij onze tuin inlopen waar de moestuin, de serre, de prairietuin met wandelpad, de perken met eetbare bloemen, de patio, de vijver, het grote terras met de zonneluifel allemaal bijdragen tot die extra beleving, een huiselijke sfeer.

 

 

Samenvattend

Gelieve dit te vermelden bij uw reservatie.

Durf eens iets en laat je vooroordelen voor wat ze zijn.  Eten is universeel.

Ik hou van sprankelende kleuren en geuren, van gerechten die smaakvol zijn en gekruid worden met Zuiderse en soms Oosterse toetsen.

Foto's nemen van onze gerechten, het mag, maar we zien u liever genieten...

Wilt u achteraf een recensie schrijven dan kan dat natuurlijk altijd!

Ik wil een harmonisch geheel op tafel zetten, voor een select aantal mensen. Zij nemen plaats aan de 'chef's table', de tafel in de keuken, de beste plaats van het huis, in een gemoedelijke sfeer.

voor al uw vragen, voorstellen, reservaties: Contacteer ons.

 
foto eikenblad 2.jpg
Het logo van de tafel van acht werd ontworpen door:

 
logo craftbox.png
Events

De keuken van de tafel van acht wordt gekenmerkt door variatie:  groenten,vlees,vis,dessert in smaakvolle bereidingswijzen.  Een lichte, levendige, kleurrijke keuken waarin de authentieke smaken naar voor worden gebracht.

Lust u iets niet?
Wij gaan vreemd
Gezellig
bottom of page