224290289_1279685582465360_5492975971337718772_n.jpg

Geen microgolf, geen frieten, geen prefab.  Eerlijke, smaakvolle kost, zelfgemaakt en gezond.

 

Heb je een specifieke 'goesting' of wil je dat een aspect echt naar voor komt, ik sta open voor suggesties.  Het is de bedoeling dat alle gasten plezier en smaak beleven aan deze culinaire etentjes.  Voel je vrij om mij uit te dagen.

 

Samenvattend

Gelieve dit te vermelden bij uw reservatie.

Durf eens iets en laat je vooroordelen voor wat ze zijn.  Eten is universeel.

Laat die smartphone eens in je zak zitten en leer de mensen aan tafel kennen. De gastvrouw wordt NIET gefilmd. U krijgt een cybermomentje bij aanvang.

voor al uw vragen, voorstellen, reservaties: Contacteer ons.
foto eikenblad 2.jpg
Het logo van de tafel van acht werd ontworpen door:

 
logo craftbox.png
 

De keuken van de tafel van acht wordt gekenmerkt door variatie, meerdere soorten groenten/vlees/vis/desserts in verschillende bereidingswijzen.  Een lichte, levendige, kleurrijke keuken waarin de authentieke smaken naar voor worden gebracht.

Lust je iets niet?
Wij gaan vreemd

Ik hou van sprankelende kleuren en geuren, van gerechten die smaakvol zijn en gekruid worden met Zuiderse en soms Oosterse invloeden, meegebracht van onze reizen en hier gecultiveerd.

Gezellig

Ik wil een harmonisch geheel op tafel zetten, voor een select aantal mensen. Zij nemen plaats aan de 'chef's table', de tafel in de keuken, de beste plaats van het huis.  U ziet wat ik doe maar ik kook alleen, u hoeft zelf niets te doen, ook al voelt u zich geroepen.