PS 09.jpg

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Ik kook al sinds ik kon lopen. Zat mee te kijken en te roeren in de potten. Oma kon alles, aardappelkroketten maken, garnalen pellen, soep koken, balletjes draaien, roggevleugels in aspic, taarten bakken. Als klein meisje legde ik kookmappen aan en verzamelde recepten en kookfiches. De keuken liet mij nooit los.  Onze vrienden waren meermaals te gast op onze culinaire avonden waar het nooit ontbrak aan gastvrijheid, een goeie pot eten en uitstekende wijn. 

 

Waar ik kan volg ik workshops en bijlessen, ik leer elke dag, verslind nog steeds massa's kookboeken en stop nooit met koken, gerechten zoeken, op restaurant gaan, invloeden opdoen, mijn honger is groot. Mijn leergierigheid en motivatie nog groter.

CULTUURGALERIE

De tafel van acht zet letterlijk haar deuren open voor de kunst.  Onze hal en gang zijn uitermate geschikt om een forum te bieden aan kunstenaars. Schilderijen, beelden, juwelen, wij stellen ze tentoon voor u.

Ook muzische kunsten vinden bij ons een plek.  Wij zetten graag het salon open voor akoestisch (kamermuziek)talent.

Contacteer ons voor alle mogelijkheden.

mooi licht tafel.jpg

Wij zijn heel fier om u onze eerste exposant voor te stellen.

Gino Van Vooren werkt als abstract kunstenaar met voornamelijk tertiaire kleuren en uitgepuurde vormen in een acrylbasis met verscheidene lagen en texturen.  Hier en daar komt er een gestileerd figuur naar boven, maar de nadruk ligt op het spel van kleur en vlak in een harmonische compositie.

De hoofdzakelijk vierkante werken, variërend in grootte, vormen een tegelijk rustgevend en vibrerend geheel waardoor je er blijft naar kijken.  Ze komen uitzonderlijk goed tot hun recht in onze gangen, waardoor u, tussen de gerechten door even de benen kunt strekken en genieten van het prachtige coloriet.  Elk schilderij is uniek en origineel en wordt geleverd met een certificaat. U vindt info op www.gdesignart.be. Ook hier ter plaatse vindt u de uitgebreide cataloog met de voorwaarden en prijzen.

118790535_442099536710508_30973891732668
118792093_318869229209793_64110127434680